Det är lätt att beställa bröd!

 

Nyheter!!   Nu går det bra att betala med swish till oss.  

 

Det är lätt att beställa bröd från Öland. Gå till webshopen och gör ditt val, det är bara att klicka på de varor du vill köpa så hamnar de i din kundvagn. Efter att du registrerat dina adressuppgifter och skickat iväg din order så kommer du få en första beställningsbekräftelse från oss, sen kommer ytterligare ett mail där det står bla hur du betalar. 

Betalningen kan ske på två sätt. Antingen via swish eller via förskottsbetalning. Allt detta står i beställningsbekräftelse nr 2

Beställningar för leverans påföljande vecka sker senast på måndagar kl 09.00, vi bekräftar din order, du betalar in beloppet eller swishar beloppet senast under måndagen,Dhl hämtar hos oss i veckan och når dig dagen efter hämtning. När beställningen gått från oss får du ett SMS med ditt paketnummer. Därför vill vi att du anger ditt mobilnummer.

Kostnaden för en leverans mellan 6-11 bröd är endast 99 kr . Minsta beställningen är 6 bröd

 

Brödet är färskt när det skickas till dig och går alldeles utmärkt att frysa när du hämtat det. 

TÄNK PÅ:    Då våra normala påsar är för butiksändamål och du vill frysa in, så lägg gärna brödet i frysen med en extra plastpåse, så skyddar det bättre.

 

Vi bekräftar alltid din order. sen betalar du in beloppet ,inga extra avgifter tillkommer.

Du kan inte returnera livmedel du beställt på nätet, men om du är missnöjd med din leverans vill vi gärna att du kontaktar oss kundservice@olandskabrod.se